október 13, 2017
Naptár_2018

Már rendelhető a Mecsek Egyesület 2018 évi falinaptára

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén ismét lesz Mecsek falinaptár, melyet az idei évben Müller Nándor a Fotó Osztály elnöke fog elkészíteni. Kérjük azon természetbarátokat, akik szeretnének vásárolni a naptárból előzetes igényüket a darabszám megjelölésével legkésőbb október 16-ig juttassák el a szerkesztők részére (e-mail: muller.nandor@bonet.hu, telefon: +36-20/957-5775). A naptár ára a korábbi évekhez hasonlóan 1000 Ft/db.
Gyaszjelentes_150

Elhunyt Hegyi Ferenc

Szomorúan olvastuk a gyászjelentést a Dunántúli Naplóban: Hegyi Ferenc meghalt. Kedves túratársunk, nyílt túráink gyakori résztvevője, vidám kedves, derűs alakja, dalra fakadni mindig kész Ferije örökre elhallgatott- szinte hihetetlen. Frissek még az emlékeink a túrákról, összejövetelekről, ahol vidámságával, vicceivel, kiművelt hangján előadott dalaival, nótáival örökre bevéste magát emlékezetünkbe. Úgy hittük, az ilyen emberek soha nem
Zold_negyzet_150